Gasthoes, gebruikerspresenteren 1e ideeŽn

Donderdag 26 november 2015 wil de kopgroep u graag kennis laten maken met hun eerste ideeën en plannen over ’t Gasthoês.

U bent van harte uitgenodigd!

Gebruikers presenteren eerste ideeën over ‘t Gasthoês

Beste vereniging,

Donderdag 26 november aanstaande willen wij u graag kennis laten maken met onze eerste ideeën en plannen over ’t Gasthoês.
Van de gemeenteraad is de opdracht gekomen om van onderop draagvlak te creëren en een toekomstplan te maken voor ’t Gasthoês. Wij als kopgroep hebben deze opdracht aangenomen en zijn vanaf juni samen met de gemeente Horst aan de Maas bezig met de toekomst van ’t  Gasthoês. 

De bijeenkomst is informatief en in een cultureel jasje gestoken. De avond is zo opgezet om u van informatiete voorzien, te laten zien wat de mogelijkheden in de toekomst kunnen zijn en om u sfeer te laten proeven: een kijkje in de toekomst! 

Wethouder Ger van Rensch geeft een korte toelichting over de zakelijke aspecten rondom ’t Gasthoês.

Herberg de Troost neemt u daarna mee in zijn verhaal en gaat in op het proces dat wij als kopgroep doorlopen.
Aan architect Hans v/d Tillaart vervolgens de taak om jullie op de hoogte te brengen van onze eerste ideeën over de invulling van ’t Gasthoês. Een Gasthoês waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte en waar elke sociaal-culturele vereniging gebruik van kan maken. Als laatste laten wij zien wat voor mooie samenwerkingsverbanden we hebben opgedaan door met de kopgroep over de toekomst van ’t  Gasthoês te praten. Hier nemen we jullie graag in mee! 

Wij hopen dat u na deze bijeenkomst net zo enthousiast bent als wij en dat u inziet wat voor mogelijkheden en kansen er voor Horst aan de Maas liggen.
Aan het einde is er uiteraard de gelegenheid om in een  informele setting vragen te stellen en ideeën en gedachten uit te wisselen. Wij als kopgroep en de gemeente Horst aan de Maas zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden in een sfeer zoals dat bij een Gasthoês eigenlijk hoort te zijn:  

huiselijk, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk!

Wij hopen u te mogen ontmoeten op donderdag 26 november in ‘t Gasthoês. We starten om 19:30 uur met

het programma, maar de deuren staan voor u al vanaf 19:00 uur open.

Tot dan,

De kopgroep,

     

Dit bestand is van het type doc (Microsoft Word document)  1e ideeen Gasthoes (885 KB)