Jeu de Boules baan

Op woensdag 8 april hebben de Jeu de Boules vereniging, de stichting Dichterbij en de Dorpsraad Horst in Maastricht het predicaat “Kern met Pit” ontvangen voor hun inzet rondom de Jeu de Boules baan. Die baan ligt sinds november 2008 naast Dichterbij.

De baan is er voor alle inwoners van Horst en voor de cliënten van Dichterbij. Vrijwilligers van de Jeu de Boules club en cliënten van Dichterbij zullen de baan onderhouden. De vrijwilligers zijn op bepaalde tijden  aanwezig om uitleg te geven en wedstrijden te spelen met iedereen die dat wil. Gezellig samenspelen of het spel gadeslaan en contact maken met andere mensen is belangrijk. Om dat te bevorderen en een prettige sfeer te creëren staan er ook nog bankjes en een picknicktafe.

Als er geen vrijwilligers aanwezig zijn en u wilt toch spelen, dan kunt u gewoon bij Dichterbij terecht voor het lenen van ballensets en de overige attributen. En mocht u zin hebben in een drankje of een kopje koffie dan bent u natuurlijk van harte welkom in de horeca gelegenheid  “Dikke Mik “ van Dichterbij.