Ken je een stichtichting/vereniging die geld nodig heeft...

Ondersteuning verenigingen en stichtingen

Coöperatiefonds Rabobank Horst Venray

Rabobank Horst Venray draagt verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Via ons Coöperatiefonds steunen wij dan ook graag projecten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomgeving in onze regio. Onlangs ontvingen negen projecten een bijdrage vanuit dit fonds. In totaal verdeelden we deze ronde € 33.500,-! Benieuwd welke projecten dit zijn? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Heeft de vereniging waar je zelf bij betrokken bent nu ook een mooi plan of project dat bijdraagt aan het verbeteren van de leefomgeving en kan de vereniging nog ondersteuning gebruiken? Kijk dan op onze sponsorpagina op onze website: www.rabo.nl/horstvenray/sponsoring. Hier vind je alle informatie over het fonds en de bijbehorende voorwaarden.

Het indienen van een aanvraag kan het hele jaar door. Dien je het plan uiterlijk 30 september in, dan weet je voor 1 december of het project op een bijdrage mag rekenen.

Veel kijkplezier bij het filmpje en we zien een eventuele aanvraag graag via onze website tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Angelique Jansen-Swinkels