Onthulling Kunstwerk Rotonde Americaanseweg/Westsingel

Onthulling Kunstwerk “naar de Kantfabriek” op rotonde Westsingel/Americaanseweg

Zaterdag 29 maart 2014  Zie ook InHorst.nl 

 

Dorpsraad Horst heeft in overleg met diverse partijen besloten de entreewegen naar Horst Centrum te verfraaien met een groene invulling en een verwijzing naar de Horster cultuur of landschappelijke invulling.

Rotondes zijn in deze zeer geschikt omdat ze in de toegangswegen liggen en vaak dringend aan een opknapbeurt toe zijn. Inmiddels zijn er al 3 rotondes opgeknapt en zal de rotonde Westsingel/Americaanseweg hieraan worden toegevoegd.

De voltooiing is inmiddels in volle gang en op zaterdag 29 maart 2014 zal om 15.30 uur het kustwerk, met verwijzing naar het Kantmuseum, van “Ruud van der Beele uit Arcen” officieel worden onthuld. Daarmee heeft Dorpsraad Horst dit project zeer succesvol afgerond. Ondertussen zijn we al weer volop bezig met een plan voor de rotonde Westsingel/Stationstraat.

Voor het kunstwerk op deze rotonde dankt Dorpraad Horst de medesponsoren:
Het Rabo Maashorstfonds, Hovenier Bakker en Gemeente Horst aan de Maas .

  (Bron:InHorst.nl) (2,32 MB)

Kunstwerk \'naar de Kantfabriek\' Rotonde Americaanseweg/Westsingel (Bron: InHorst.nl)Onthulling rotonde met leden van de Dorpsraad(Bron: InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) Ontwerper en kunstenaar Ruud van der Beele (Bron: InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) Onthulling kunstwerk \'Naar de Kantfabriek\'(Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave) (Bron:InHorst.nl) (Klik voor een grote weergave)

Onthulling rotonde met foto's

zie InHorst.nl   

Opening Rotonde Americaanseweg Westsingel

Dit bestand is van het type pdf (Acrobat Reader document)  Uitnodiging onthulling Kunstwerk “naar de Kantfabriek” op rotonde Westsingel/Americaanseweg (42,24 KB)